En Kovending og Randolf Carlos Aabye

Speciale i :

Produktionsselskabet En Kovending er et niche produktionsselskab,  som har specialiseret sig i at lære andre at producere reklamefilm , ejet og drevet af Randolf Carlos Aabye. Herudover sælger vi statuetten Den Gyldne Kovending , sponsorater og en bog skrevet af Randolf Carlos Aabye

Om Randolf – Randolf.dk:

Randolf er uddannet akademiøkonom i eksport og markedsføring, samt gået på Københavns universitet i film og medievidenskab. Han er skuespiller fra det Danske teater og balletakademi ved Anette Schaufuss , samt udannet coach. Randolf er autodidakt på nogle områder, og har til tider bare sprunget ud i det og lært af hans oplevelser og fejl undervejs. Randolf udfører opgaver som konsulent, moderator og facilitator på større events og debatshows og som underviser.

Randolf er forfatter og kreativ iværksætter, med flere virksomheder bag sig:  E-learning virksomheden “Easy Learning ApS”, filmproduktionsselskabet “Aabye film”, crossmedia forlaget “En Kovending” og teleselskabet Call Me´s “Tal ordentligt filmstudios”. Tal ordentligt filmstudios, her har Randolf siden primo 2013 ene mand produceret mere end 1100 kortfilm i samarbejde med mere end 7000 unge på mere end 300 af landets uddannelsesinstitutioner.

Herudover har produktionsselskabet også udgivet en film og TV opgavebog til helhedsorienteret og tværfaglige undervisningsforløb. Bogen som har titlen “Film og TV-opgavebog – Komik og Humor”  opfylder kompetencemålene indenfor fremstilling, fortolkning og kommunikation til folkeskolen og er understøttet af  TV-stationen TVRandolf.dk  – TV-stationen skal i fremtiden understøtte de kommende bøger Randolf udgiver til Grundskolen og Ungdomsuddannelser.Opgavebøgerne er unikke i kraft af deres samspil mellem individuelle præstationer, klassesamarbejde, konkurrencer og understøttende filmfortællinger. Bøgerne kan bruges som almindelig undervisning men samtidig også som understøttende og tværfaglige undervisningsforløb. Der er skrevet en inspirationsbog til bogen som er til lærer og underviser. I inspirationsbogen vil man få vejledende svar og adgang til understøttende filmfortællingerne og filminspiration. Der er allerede produceret 90 filmfortællinger til bogen “komik & humor”

Læs mere om bogen her.

Produktionsselskabet står blandt andet bag flere branding projekter som Tal ordentligt filmstudios for televirksomheden Call me med produktion af mere 1100 kortfilm på mere end 300 uddannelsesinstitutioner.

Læs mere om bogen her. 

Forlagets ejer er Randolf Carlos Aabye, læs mere om Randolf på Randolf.dk