Om Randolf

Randolf er uddannet akademiøkonom i eksport og markedsføring, har afslutter 6 fag på Københavns universitet i film og medievidenskab. Han er skuespiller fra det Danske teater og balletakedemi ved Anette Schaufuss og udannet coach. Randolf optræder som poetryslammer, storyteller og komiker.

Randolf  Carlos Aabye er entreprenør og har siden år 2013 arbejdet og startet et projekt kaldet “tal ordentligt filmstudie”. Projektet er sponsoreret af televirksomheden Call Me.

Randolf har været ude på over 250 skoler i Danmark hvilket har medført, at projektet indtil nu, har op til mere end 6500 unge mennekser i projektet som giver et resultat på over 700 kortfilm. Tal ordentligt filmstudie er set af over 200.000 danskere og bruges flittigt til undervisning på uddannelsesinstutioner.

Randolf har på baggrund at dette begivet sig ud i forfatterskab og har skrevet bogserien film og TV opgavebog. Bogserien er bestående af tre bøger indeholder viden om film og TV men med fokus på hvert deres tema og deraf mange forskellige emner. Det har altid været en drøm for Randolf at lancere en bog, han mente, at der var et mangel på film og TV viden i skolen. Forlaget En Kovending er ejet af Randolf Carlos Aabye og er samme forlag som udgiver bøgerne som han har skrevet.

Randolf har tidligere eget en anden virksomhed kaldet “easylearning” som var en af de første e-learning virksomheder i Danmark. Virksomheden udviklede interaktive læring inden for ledelse, kommunikation, salg og human ressource.

 

Related posts